Onze open dagen zijn weer voorbij! Het waren twee mooie dagen waarin we ondernemers in de kaaswereld hebben mogen begroeten op ons terrein! Er was de mogelijkheid om al onze kazen en verschillende wijnen van De Wijnmakers te proeven.
Ook ontvingen alle aanwezigen een rondleiding op ons terrein in het Nationale Park Sallands Heuvelrug Twents Reggedal, waar we meer vertelden over onze unieke manier van rijpen.
En natuurlijk konden we niemand met lege handen naar huis laten gaan…
Onderstaand een aantal foto's van deze gezellige en ongedwongen dagen:
Experience van De Wijnmakers
Onze Kazen van de Boerderij, Boerenkazen en Bunkerkazen
Onze Kazen van de Boerderij, Boerenkazen en Bunkerkazen
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Rondleiding op ons terrein: de rijpingsruimte van onze Kazen van de Boerderij en Boerenkazen
Rondleiding op ons terrein: de rijpingsruimte van onze Kazen van de Boerderij en Boerenkazen
Wijnproeverij van De Wijnmakers
Een klein cadeautje voor alle aanwezigen
Over de jaren is de smaak van kaas steeds minder belangrijk geworden. Kaas wordt steeds meer gezien als een massaproduct. Bij De Kaasbunker in Daarle doen we dit anders. Door ons unieke rijpingsproces waarborgen wij de kwaliteit van onze kaas, en dat proef je! Wij van De Kaasbunker Daarle vinden het belangrijk dat onze kazen voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarom worden onze kazen gerijpt met ultieme precisie en vakkundigheid van onze kaasmeesters. Kortom, wij rijpen onze kazen met liefde en dat is te beleven in de smaak!